Szegedi Tudományegyetem, Fogorvostudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE FOK legújabb hírek

Alumni Mentorprogram keretében idén már a FOK-os hallgatókat is várják!


Alumni Mentorprogram 2015 - SZTE FOK pályazat


A program iránt érdeklődő hallgatók 2015. február 25-ig jelentkezhetnek a márciustól induló 4 hónapos mentorálási időszakra.

2015. február 17.


plakátA 2014 tavaszán a TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004 projekt részeként indult Alma Mater Mentorprogram célja: a munkaerő-piacon már elhelyezkedett SZTE-s alumnik szakmai tudásának, tapasztalatainak becsatornázása a jelenlegi oktatási rendszerbe. Így a pályázati időszak után is adott a lehetőség, hogy a hallgatókban reális szakmai kép alakuljon ki, illetve a munkáltatói szemszögből fontos gyakorlati ismeretek átadására. A mentorokkal való személyes kapcsolat mellett a kiválasztott hallgatók rálátást kaphatnak az adott szakterületre, illetve a cégen belüli karrierlehetőségekre, feltehetik szakmai kérdéseiket, projektmunkákban vehetnek részt, építhetik kapcsolati hálójukat.


A kezdeményezésben résztvevő mentorok előadást tarthatnak az SZTE karain, továbbá cég- vagy gyárlátogatás szervezhetnek, esetleg blogot vezethetnek szakmai témákról, illetve feladatuk a cégen belüli HR, karrier utak bemutatása, valamint a kiválasztott hallgatókat érintő mentori tevékenységek ellátása személyes és online tanácsadás formájában.

 

Az önéletrajzokat és a kitöltött jelentkezési lapokat az info@sztealmamater.hu e-mail címre várják

2015. február 25-ig.


Jelentkezz öregdiákunkhoz, Dr. Vargáné Dr. Lakatos Gabriellához (LGspaDental) 4 hónapos mentorálási időszakra.


Mentorunk felhívása

Bemutatkozás

Jelentkezési lap


LGspaDENTAL Mentor kisokos

 Forrás: szte_info_logo_kicsi