Szegedi Tudományegyetem, Fogorvostudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE FOK hírarchívum  --  SZTE FOK 2013. augusztus
SZTE FOK 2013. augusztus

tanevnyito_kiemelt


A Szegedi Tudományegyetem tanévnyitó ünnepségének szónokai jellemezték a tudomány és a felsőoktatás helyzetét, köszöntötték a gólyákat és a kiválóan sportoló hallgatókat.


Divattá vált a tinédzsereknél a fogszabályzó
2013. augusztus 28.


SZTE_FOK_kezdo_DMcikk


...... delmagyar.hu



Tanulj te is kínaiul az SZTE-n


Gondolkoztál már azon, hogy a diplomázást követően miként tudnád az értékedet növelni a munkaerőpiacon? Tudtad, hogy hiába a jó diploma, több európai nyelv ismerete, a friss diplomások nagy része akár fél-egy évig sem talál a végzettségének megfelelő állást?

Tudtad, hogy a saját érvényesülésednek, sikerednek a kulcsa itt van előtted az SZTE-n? Vedd fel te is az SZTE Konfuciusz Intézet kínai nyelvi kurzusát az ETR-ben, és indulj magabiztosan az életben!


rektori_02_SZTE-FOK


Most látszik igazán, milyen jó döntést hozott az, aki a Szegedi Tudományegyetemre felvételizett idén. Az SZTE megőrizte pozícióját a nemzetközi rangsorban, a legjobb ötszáz közé hazánkból a szegedi universitas mellett csak az ELTE került be.


SZIN_2013_FOKHOK_szures


Fogunk állapotáról is visszajelzést kaphatunk a SZIN-en – a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kar hallgatói ingyenes fogászati szűrést végeznek. Az SZTE több egysége is képviselteti magát a fesztiválon.

rektori


2013. szeptember 6. péntek