Szegedi Tudományegyetem, Fogorvostudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE FOK hírarchívum  --  SZTE FOK 2014. július
SZTE FOK 2014. július
2014. július 30.


strandok-ejszakaja


Szegeden augusztus 1-jén pénteken este az Anna-fürdőben és a Napfényfürdő Aquapolisban is különleges programokkal várják az érdeklődőket.


cback02


A szegedi egyetem hallgatói és oktató kedvezményes bérletet válthatnak a CityBike-ra. Az együttműködési megállapodást nemrég írta alá az SZTE és a városi kölcsönbringákat üzemeltető cég.

tik_kiemelt2


2014. július 24-én 20 órától elérhetőek az interneten a szeptemberben induló képzések ponthatárai. A gólyák „Felvettek az SZTE-re Party”-val ünnepelhetnek.


ponthatarok_2014_SZTE-FOK_kezdo



Gratulálunk minden sikeresen felvételiző fiatalnak!

Sportszombattal zárhatják a hónapot 2014. júliusban is az SZTE polgárai. A Szegedi Tudományegyetem Sportközpontja a hónap utolsó szombatján, 2014. július 26-án ismét nyitott kapukkal várja a mozogás kedvelőit.

A Szegedi Szabadtéri Játékok új helyszínét járták be 2014. július 1-jén a sajtó képviselői. A fogadalmi templom rekonstrukciója miatt idén a szabadtéri színház nem tudta már színpadként használni az épület előtti teret, ezért idén megfordult a nézőtér, és mobil színpadot építettek a Dóm téri óra alá.


A nyári időszakra a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ több osztályának működési rendje is módosul.