Szegedi Tudományegyetem, Fogorvostudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE FOK hírarchívum  --  SZTE FOK 2014. június
SZTE FOK 2014. június


Semmelweis_nap_2014


A magyar egészségügy kiemelkedő ünnepe július 1-je, ezen a napon született Semmelweis Ignác, az anyák megmentője. Ugyanakkor minden évben július 1-jén ünnepelik a Köztisztviselők Napját is. Az egészségügyben a munkaszüneti napnak megfelelő rendben dolgoznak, a köztisztviselőket foglalkoztató intézmények csak ügyeletet tartanak.


Fenyvesi Viktor Sándor (1987-2014)



Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Fenyvesi Viktor Sándor biológus, PhD hallgató (SZTE Klinikai Orvostudományok Doktori Iskola, Fogorvostudományi Kutatások doktori alprogram) 2014. június 24-én váratlanul elhunyt.


Szegedi Szabadtéri Játékok 2014


A Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatósága 2014-ben két helyszínen – az átforgatott Dóm téri színpadon és az Újszegedi Szabadtéri Színpadon – kínál jobbnál jobb előadásokat. A Dóm téri nyári színházi fesztivál a Zorbával kezd, és a Mamma Mia! című darabbal zár, Újszegeden pedig könnyed nyáresti előadásokkal várják a nagyérdeműt.


Alma Mater Weekend 2014. június 21-22.


2014-ben is számos családi és sportprogrammal várta látogatóit az SZTE Alma Mater Weekend. Az elmúlt évekhez hasonlóan volt kari bográcsfőző verseny ízletes pörkölttel, gyerekzsivaj egész nap az ugrálóvár környékén, sportversenyek, ismerős arcok, napsütés és jókedv.


Solymosi Frigyes könyvbemutatója


Sportolói és tudományos életéről továbbá a szakmai és közéleti kihívásokról is beszélt Solymosi Frigyes akadémikus, Széchenyi-díjas kémikus önéletrajzi írásának könyvbemutatóján.


SZOTE_Golyatabor_2014_SZTE-FOK_kezdo



ÁOK-FOK-GYTK Közös szervezéssel idén is megrendezésre kerül a SZOTE Gólyatábor! Mindenkit sok szeretettel várunk!

2014. június 08.