Szegedi Tudományegyetem, Fogorvostudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE FOK hírarchívum  --  SZTE FOK 2012. június

Meghívó


TOBACCO_WORKSHOP_SZEGED_2012_HUN_kezdo_copy


A Fogorvostudományi Kar Dékánja meghívja Önt a Szegedi Tudományegyetemen, 2012.június 30-án megrendezésre kerülő International Workshop on Tobacco Control and Cessation for Central and Eastern European Healthcare Professionals című nemzetközi szimpóziumra.

 

2012. június 08.


Prof. Dr. Nagy KatalinBízom benne, hogy mind magyar, mind a külföldi résztvevőink hasznos tapasztalatokkal és élményekkel térhetnek majd haza.


Ugyan Magyarországon nem első alkalommal kerül megrendezésre a mostanihoz hasonló, a közép-kelet-európai régió dohányzási szokásaival foglalkozó szimpózium, de meggyőződésem, hogy időszerűsége napjainkban vitathatatlan. Az egészségromlás figyelmeztető jelei a kormányzatok törvényhozóit is tettekre késztetik, melynek mi is, nap, mint nap tanúi lehetünk. Mi, a szájüreg egészségével foglalkozó szakemberek, a dohányzás által okozott károkkal gyakran szembesülve, kötelességünknek érezzük a felelősségvállalást a régió dohányfüst-mentessé tételében.


Célunk eléréséhez fontos lépésnek érezzük a most megrendezendő szakmai találkozót, mely lehetőséget teremt a magyar és külföldi szaktekintélyek tapasztalatainak első kézből történő átvételére, hasznosítására, és közös stratégiák kialakítására egy egészségesebb jövő felé.


Prof.Dr. Nagy Katalin

dékán

 
 

A szimpózium utó-akreditált tanfolyam

ORVOSOK, FOGORVOSOK, SZAKASSZISZTENSEK ÉS SZÁJHIGIÉNIKUSOK RÉSZÉRE.

14 kreditpon

Részvételi díj: 5 000 Ft/17 EUR

Információ és jelentkezés

Programfüzet