Szegedi Tudományegyetem, Fogorvostudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE FOK hírarchívum  --  SZTE FOK 2013. január

Év orvosa pályázat: Négy szegedi orvos a TOP 10-ben


Az év orvosa 2012 pályázat közönségszavazás időtartama:
2013. január 14. – 2013. január 31. 24:00 óra


2013. január 22.

Astellas díj - Az év orvosa 2012


Tovább “menetelnek” a szegedi orvosok az Astellas-díj – Az év orvosa közönségszavazáson. A szegedi gyógyítók immáron a TOP 10-ben vannak a voksoknak köszönhetően. Érdemes szavazni, mert az újabb “keretszűkítés” január 25-én lesz, akkor kiderül, hogy orvosaink beférnek-e a legjobb öt közé.


Dr. Raskó Zoltán sebész-traumatológus, Dr. Juhász László gyermeksebész, Prof. Dr. Barzó Pál idegsebész, Dr. Udvardi Judit gyermekgyógyász is a TOP10-ben van, azt azonban nem lehet tudni, hogy pontosan hány szavazattal.


A közönségnek nincs más dolga, mint kiválasztani a neki tetsző történetet. Magyarán, aki szavazni akar, annak nem a “Megosztás” gombra kell kattintania, hanem az orvos neve mellett álló “történet” szóra, majd a felugró ablakban olvasható sztori alatt a “Kiválasztom a történetet” gombot kell megnyomni.


A szervezők közölése szerint a lista folyamatos és erős mozgásban van, az egyes jelölteket még csak néhány tíz szavazat választja el egymástól. A jelöltek sorrendjén saját szavazataik megküldésével kizárólag a szavazók tudnak változtatni. A TOP10-es listát január 22-én, a TOP5-öt január 25-én és a TOP3-at pedig január 31-én hozzák nyilvánosságra, így addig is érdemes szavaztatni az ismerősöket, szomszédokat, barátokat.


Forrás: SzegedCafe




facebook-ikon

Astellas díj - Az év orvosa