Szegedi Tudományegyetem, Fogorvostudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE FOK hírarchívum  --  SZTE FOK 2013. július

Gálaműsora a dunai árvíz károsultjainak javára


A Szegedi Nemzeti Színház művészeinek gálaműsora a dunai árvíz károsultjainak javára (SZTE FOK)



Adománygyűjtéssel egybekötött gálaműsor révén igyekszik segítséget nyújtani a Szegedi Nemzeti Színház a dunai árvíz károsultjainak július 23-án.


2013. július 01.


A Szegedi Nemzeti Színház tevékenysége során hangsúlyos szerepet vállal a természeti katasztrófák áldozatainak megsegítésében. Így volt ez a legutóbbi években is, amikor a haiti földrengés, a vörösiszap-katasztrófa, avagy a borsodi árvizek károsultjainak javára rendeztek műsort.

Művészeik nem tehetős emberek, de művészetüket örömmel ajánlják fel, hogy ezzel alkalmat teremtsenek az adakozásra – a nézők pedig anyagi segítségük viszonzásául művészi élményben részesülhetnek.


A Szegedi Nemzeti Színház művészei most „Árral szemben” címmel gálaműsorral állnak a dunai árvíz károsultjai mellé. A programra 2013. július 23-án 20:30 órai kezdettel kerül sor a szegedi városháza udvarában.


A szegedi városháza udvar

A belépés ingyenes.

A helyszínen a Magyar Vöröskereszt Csongrád megyei szervezete adománygyűjtést végez.


A gálaműsorban fellépnek:


Somló Gábor (az est házigazdája), valamint a fellépés sorrendjében

Kovács Éva, Gidró Kati, Réti Attila, Laczák Boglárka, Markovits Bori, Kocsis Judit, Gyimesi Kálmán, Fekete Gizi, Tóth Judit, Antal Kinga Kincső, Vajda Juli, Szívós László, Károlyfalvi Krisztina, Pindroch Csaba, Verebes Linda.


Zongorán kísér: Koczka Ferenc

Forrás: Szegedi Nemzeti Színház