Szegedi Tudományegyetem, Fogorvostudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE FOK hírarchívum  --  SZTE FOK 2013. július

e-POP: várjuk együtt a ponthatárokat!


ePOP2013_SZTE_FOK_kezdo


Pont Ott Parti nincs, de lesz nyereményjáték! Július 24-én egész nap a felvi.hu és a Felvi Facebook oldalán !

2013. július 17.


Míg a tavalyi évben több városban is a Pont Ott Partin tudták meg a felvételizők, hogy merre tovább, addig idén – a költségek csökkentése miatt – ePOP-on „vehetnek részt” a diákok. A számítógép előtti várakozást a Felvi nyereményjátékokkal teszi még izgalmasabbá.


Délelőtt tíz órától a Játék (pont)határok nélkül keretében a Szürkehód Vízitúra Bt. felajánlásával egy tíz főre szóló négynapos szigetközi vízitúra és egy tizenöt fős kemencében sült vacsora is gazdára talál Dunaszigeten a Doborgazszigeti Kiskocsmában. Az Ott a pont! játék délután egy órakor kezdődik, a nyeremény két darab két főre szóló, egynapos szállás a budapesti Alfa Art Hotelben, amihez reggeli is jár. Délután négy órakor veszi kezdetét a Pont jó játék, ahol a résztvevők akár Észak-Tirolba is eljuthatnak, a Mountain Beach vendégházba. Egy két főre szóló ötnapos kirándulást, ezen kívül 50 darab 33 százalékos szálláskupont is kisorsolnak a felvételizők között. A Felvi.hu szerint a nyeremények megszerzéséhez – természetesen a szerencsén kívül – szükség van egy fényképezőgépre vagy kamerás mobilra, némi kreativitásra és néhány rímre.

A játékok között különböző fórumok is működnek majd, melyek tájékoztatást adnak az érdeklődőknek a nyelvvizsgával, a pályaválasztással, az életpálya-tervezéssel, a hallgatói élettel és a ponthatárok kihirdetése utáni teendőkkel kapcsolatban. A Felvi Expo-n (a Felvi Fórum Intézmény válaszol topikjában) a felsőoktatási intézményekkel kapcsolatban lehet érdeklődni.


Forrás: felvi.hu