Szegedi Tudományegyetem, Fogorvostudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE FOK hírarchívum  --  SZTE FOK 2013. június

Az első AOCMF Workshop


AOCMF_2013_SZTE-FOK_kezdo


Örömmel értesítjük, hogy 2013. augusztus 9-én, Szegeden kerül megrendezésre az első AOCMF Workshop.

2013. június 04.


Kedves Kolléganők és Kollégák!


Megtiszteltetés számunkra, hogy köszönthetjük Önöket az AOCMF 2013. évi első magyarországi rendezvénye alkalmával Szegeden. A workshop résztvevői számára magas szintű továbbképzést kínálunk, mely az első lépés lehet arra, hogy speciális elméleti és gyakorlati ismeretekkel gazdagodva a modern követelményeknek megfelelő szintű ellátást tudjanak biztosítani betegeik számára.


Az arc- állcsont sebészeti traumatológiai ellátás fontos része a balesetet szenvedett betegek kezelésének. Ezért tartjuk kiemelkedően fontosnak, hogy a fi atal kollégák, akik a jövőben is aktív részesei
lesznek a betegellátásnak, magas szintű képzésben részesüljenek. Ennek a továbbképzésnek emellett az is a célja, hogy a magyarországi arc- állcsont és szájsebészeti szakmát bevonjuk az AOCMF oktatásának vérkeringésébe, és minél több kollégát segítsünk arra az útra, mely a sokrétű ismeretek megszerzésén túl hosszú távú nemzetközi oktatói karriert is biztosíthat számukra. Célunk, hogy a workshop az első lépés lehessen az állandó magyarországi AOCMF képzési program megalapítása felé vezető úton, mely a felnövő generációk oktatását magas szinten biztosíthatja.

Minden résztvevő számára hasznos időtöltést és eredményes munkát kívánunk. Sok szeretettel várunk mindenkit a Napfény Városában!


Üdvözlettel,

Dr. Raskó ZoltánDr. Raskó Zoltán

Egyetemi tanársegéd, osztályvezető
Szegedi Tudományegyetem – ÁOK Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ
Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Klinika



AOCMF_Program_2013

Program


Bővebb információt a workshopról

AOCMF Workshop jelentkezési lap

AO tagság jelentkezési lap