Szegedi Tudományegyetem, Fogorvostudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE FOK hírarchívum  --  SZTE FOK 2012. január

Educatio 2012


XII_Educatio


2012. január 20-21-én az SZTE FOK HÖK kis csipet csapatának évfolyamonkénti képviselői, illetve a Tanulmányi Osztály vezetője Lakatos Andrea Budapestre látogatott a XII. Educatio szakkiállításra.

2012. január 23.


Az érdeklődőket idén is szűréssel, különböző fogászati eszközök bemutatásával, valamint szaktanácsadással vártuk. Nagyon sokat segített, hogy a Tanulmányi Osztály vezetője, Lakatos Andrea is elkísért bennünket, hiszen így bármilyen bonyolult felvételivel kapcsolatos kérdésre választ tudtunk adni, ami akadt is szép számmal. Nagyon nehéz, naprakészen és pontosan ismerni az aktuális felsőoktatási jogszabályokat és adekvát választ adni az érdeklődőknek épp olya nehéz. Mindezek ellenére a lelkes csapatunk szorgos munkálkodása idén is meghozta eredményét.

Összességében elmondhatom, hogy kérdés nem maradt megválaszolatlanul és páciens nem maradt tanácstalanul, köszönhető ez többek között Párkányi László Doktor Úrnak, aki a fogászati szűrést felügyelte. Mindkét nap (péntek, szombat egyaránt) nagyon gyorsan eltelt, hallgatói szemmel nézve szép emlék marad mindannyiunknak. Napközben bezzeg pörögtek az események. Rengetegen jöttek oda hozzánk tanácsért, információért a tanulmányokról, hallgatói életről, vagy csak úgy általánosságban az Egyetemünkről.

A legnagyobb sikert a foghúzós mulázs és a fogók aratták, mellyel a kedves látogató betekintést nyerhetett a szájsebészet rejtelmeibe. Néhányan elborzadtak a foghúzás technikájától, néhányan örömüket lelték benne, egy biztos felejthetetlen emlék marad nekik.


Cseke Ágnes

FOK HÖK

 
MTV_videotar2012. január 20