Szegedi Tudományegyetem, Fogorvostudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE FOK hírarchívum  --  SZTE FOK 2012. szeptember

A 2012-13. tanévet megnyitottuk…..


SZTE_FOK_evnyito2012_DSC_4937



Augusztus utolsó és szeptember első hete mindig különleges időszak Szegeden, hiszen néhány nap leforgása alatt újra nyüzsgővé válik városunk. A felsőbb évesek mellett, térképpel a kezükben, megjelennek az elsőéves hallgatók, akik többnyire szüleik kíséretében ismerkednek az Egyetem épületeivel, a közlekedéssel és társaikkal.
2012. szeptember 03.


A Fogorvostudományi Kar életében az idei évnyitó mérföldkőnek tekinthető. Az Egyetem és a Kar vezetősége, valamint lelkes munkatársai jelentős erőfeszítéseinek eredményeként három előadótermet, fantomlaboratóriumot, dokumentációs irodát és a Könyvtárat alakítottunk ki a B épületben. Ugyancsak itt találtunk megfelelő helyet a Hallgatói Önkormányzat irodájának is. Ezzel a régi épület zsúfoltsága csökken, emellett az elméleti órákat kényelmes környezetben tudjuk megtartani. A korábbi Kari könyvtár és a szomszédos orvosi szoba helyén modern berendezések vásárlásával új rendelőt alakítunk ki, amelyek a XXI. század elvárásainak megfelelnek.


Prof. Dr. Nagy Katalin és Keresztúry Márk (Köztársasági ösztöndíjas III. éves hallgató) SZTE FOK 2012


Hagyományaink szerint Dékán Asszony a Kar évnyitóján adja át a Köztársasági ösztöndíjra jogosító oklevelet a legjobb eredményt elért hallgatónak. Kiváló tanulmányi eredménye mellett kiemelkedő közösségi munkája alapján szeptember 3.-án Keresztúry Márk III. éves hallgató vehette át az erről szóló dokumentumot.