Szegedi Tudományegyetem, Fogorvostudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE FOK hírarchívum  --  SZTE FOK 2013. május

SZTE Családi Nap a Napfényfürdő Aquapolisban


Csodás élményben részesülhetnek az SZTE dolgozói és az egyetemi öregdiák közösségünk azon tagjai, akik családjukkal június 2-án a szegedi Napfényfürdő Aquapolist választják.

2013. május 29.


A nyár eleji szeszélyes időjárás nem szabhat gátat a június 2-ára tervezett mulatságnak az SZTE Családi Napon, hiszen a Napfényfürdő belső terei számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak egyetemünk dolgozói, öregdiákjai és családtagjaik részére.


Ha a „meghosszabbított” gyereknap második felvonása is esős időt tartogat számunkra, akkor sem kell az első nyári hétvégét a sötét szobában töltenünk. A szegedi Napfényfürdőben az SZTE Alma Mater tagoknak és egyetemi dolgozóknak biztosított ingyenes és kedvezményes alapjeggyel annyi fedett térben elérhető szolgáltatást vehető igénybe, hogy a családok garantáltan felejthetetlen élményekkel térhetnek majd haza.


Az SZTE Családi Napra érvényes kedvezményes napijegyek árai:

Felnőtt jegy: 1800 Ft

Ifjúsági jegy (12-23 év): 1500 Ft

Gyermek (4-12 év) és nyugdíjas jegy: 900 Ft

 

Ha Önnek még nincs Alma Mater kártyája, igényeljen gyorsan és egyszerűen!

Részletek a Tagkártya igénylés menüpont alatt!

 

Programok

Élménymedence, úszómedence, csúszdapark, sodrófolyosó, gyermekpancsolók, Baba-Mama Világ, négyszintes játszóház. Már önmagukban is nagyon csábítóak ezek az alapjeggyel is látogatható helyszínek, melyek közül minden korosztály megtalálhatja a neki legjobban tetszőt.

Az azonban, hogy több helyen még animátorok is közreműködnek és színes eszközökkel, jól bevált mozgásos programokkal, vetélkedőkkel szórakoztatják a csemetéket, egyenesen kihagyhatatlan eseménynek tűnik a család számára.

 

A monumentális létesítmény Csúszdaparkjában 11 és 13 óra között olyan próbákat „kell majd kiállni”, amelyekben akár lufiemberekkel, gumifánkokkal, labdákkal és hatalmas úszógumikkal is találkozhatnak a csemeték, de bevethetik ügyességüket a víz sodrásában is.

 

Némi relaxáló fürdőzés után délután 15 és 17 óra között újra indulhat a gyerekcsapat a SZUE Élménymedence és a SZUE zöld terület felé. A vizes feladatoknál előkerülhetnek például a színes gumimatracok és a vízilufik, de az is kiderülhet, melyik lurkó csúszik le leggyorsabban a családi csúszdán. A szárazföldi „bevetésnél” akár csapatversenyeken vagy párokban is próbára tehetik ügyességüket a gyerekek, a lényeg pedig a mozgás a zöld füves területen, a közösségben töltött idő és a felhőtlen kikapcsolódás.

 

Aki inkább felnőtt versenyekre vágyik, 2 fős turul vagy 2 fős strandröplabda csapatokban mérheti össze erejét.

 

napfenyfurdo_plakat_vegso_mod



Bővebb információk