Szegedi Tudományegyetem, Fogorvostudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE FOK hírarchívum  --  SZTE FOK 2014. május

Kari bográcsfőző verseny idén is az SZTE Alma Mater Weekenden


Alma Mater Weekend 2014. június 21-22.


Mozgás és finom falatok az Alma Mater Weekenden.


Kari bográcsfőző verseny jelentkezési határidő:

2014. június 6.

2014. május 28.


Az SZTE alumni szervezete 2014. június 21-én immáron kilencedik alkalommal rendezi meg hagyományos családi és sportnapját, amely egy aktív és felhőtlen kikapcsolódást ígérő napra hívja az SZTE volt és jelenlegi dolgozóit, hallgatóit. Az Alma Mater Weekend Családi és Sportnap a mozgáson és a szórakozáson kívül az ízekről is szól majd, hiszen idén ismét közös pörköltfőző versenyre invitáljuk a karokat és az egyetemi egységeket.

alma_mater_weekend_plakat_2014-2_FOK

Garantáltan nem távozik üres gyomorral, aki részt vesz bográcsfőző versenyünkön, hiszen az első 15 csapatnak biztosítjuk az elkészítendő sertés pörkölthöz szükséges alapanyagokat, magát a bográcsot és a tűzifát is. Egységenként egy csapat számára tudjunk ingyenesen a felsorolt hozzávalókat biztosítani. A bográcsban készült ételekből a csapattagokon és hozzátartozókon kívül az első 200 weekendre jelentkezőt is vendégül látjuk majd.


A sportolás és az egyéb programok mellett a főzés egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy a karok, egyetemi egységek munkatársai egy másik környezetben szerezzenek közös élményeket, hogy megtapasztalják a csapatmunka egy új formáját, mindemelett pedig lehetőségük nyílhat ismerkedni más egyetemi egységek dolgozóival is.


Ha Ön munkatársaival részt kíván venni a kari bográcsfőző versenyen, kérjük legkésőbb 2014. június 6. napjáig szíveskedjen jelezni nekünk az info@sztealmamater.hu e-mail címen a csapatnév, csapattagok és a csapatvezető nevének, illetve a vezető elérhetőségének megadásával.


A karok sportversenyeken (kispályás labdarúgás, streetball, röplabda, tenisz) is összemérhetik tudásukat, a sportversenyekre való felhívás és jelentkezés május végén várható!

Alma Weekend 2014

A tavalyi főzésen készült képeket és beszámolót itt érheti el.


Bízunk benne, hogy mihamarabb találkozunk az SZTE Alma Mater Weekenden!


Üdvözlettel:

Dr. Görög Márta

SZTE Alma Mater vezető