Szegedi Tudományegyetem, Fogorvostudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE FOK hírarchívum  --  SZTE FOK 2015. február
SZTE FOK 2015. február


SZTE Klebelsberg Könyvtár „SZIESZTA polc'


2015. február 13-tól szórakoztató, friss, ismeretterjesztő és pihentető könyvek válogatása várja az SZTE Klebelsberg Könyvtár látogatóit az I. emeleti olvasóteremben a csigalépcső közelébenben lévő „SZIESZTA polcon”.



Már az egyetemisták és főiskolások is ingyen használhatják a MS Office-t


2015. február 17-étől a felsőoktatásban tanuló hallgatók otthon is ingyenesen használhatják a Microsoft Office szoftvert.


Ingyenes, jogtiszta MS Office az SZTE hallgatóinak


2015. február 17-étől a felsőoktatási intézmények hallgatói otthon is ingyenesen használhatják a Microsoft Office szoftvert.

2015. február 17.


DailySzeged


A DailySzeged fiatal újságíró csapata januárban új cikksorozatot indított.


Alumni Mentorprogram 2015 - SZTE FOK pályazat


A program iránt érdeklődő hallgatók 2015. február 25-ig jelentkezhetnek a márciustól induló 4 hónapos mentorálási időszakra.

Tavaszváró

A tavaszünnep a tavasz és egyben az új év kezdete, mint ilyen, két célt szolgál. Egyrészt alkalom arra, hogy a nagycsaládok tagjai összegyűljenek, megajándékozzák és jókívánságaikkal elhalmozzák egymást. Másrészt pedig ilyenkor kell elbúcsúztatni az óévet, megszabadulni annak ártalmaitól, illetve ilyenkor lehet a jó szerencsét biztosítani az új évre is.

2015. február 13.

Szegedi_Fogorvoskepzesert_Alapitvany


Az SZTE Fogorvostudományi Kar működését alapítványunk segíti, melyen keresztül Ön is támogatni tudja munkánkat.

Köszönjük!


SZTE Nyilt Nap és szülői értekezlet 2015.02.07.


Friss felvételi tudnivalókkal és tippekkel, szakkínálatának és szolgáltatásainak bemutatójával várja a középiskolásokat a Szegedi Tudományegyetem a nyílt napján, 2015. február 7-én 9 órától az SZTE Rektori Hivatal épületében.


ProQuest cég PIVOT nevű szolgáltatása a Szegedi Tudományegyetemen


A Szegedi Tudományegyetem előfizetett a ProQuest cég PIVOT nevű szolgáltatására, mely összegyűjti az Amerikai Egyesült Államokban, az Európai Unióban, Ausztráliában és az ázsiai országokban angol nyelven elérhető pályázati forrásokat. Emellett a rendszer egyfajta kutatói partnerkeresési, nemzetközi kapcsolatépítési szolgáltatást is biztosít.